16.9.2013
Zdravím všechny příznivce Zumby.
Pokud Vás neopustila chuť tančit , přijďte si po prázdninách opět zacvičit .
Zumba se koná každé úterý od 18h - 19h v ZŠ Bezdrevská na sídlišti Vltava .Vchod ze strany od hřiště na pozemní hokej S sebou pití a karimatku na závěrečné posilovní bříška.
Cena: 60 Kč, necvičí se : 22. a 29. října 2013
Zumba opět na Vltavě
Každou středu od 18.30 - 19.30
ZŠ Bezdrevská od března 2012_ vchod naproti záchrance
Jsem moc ráda, že Vás opět mohu přivítat na svých lekcích Zumby v tělocvičně Bezdrevská , děkuji všem příchozím za přízeň a těším se na Vás u zbrusu nových písní a tanců :-)
Vendy
od 22. listopadu v nových prostorách
úterý: 17.30 - 18.30 ul. Husova 622/45, budova Pionýra zrcadlový sál, U kapličky
kontakt: Official Zumba Instruktor, tel: 602 151 842
Všem příznivcům Zumby....
záda mě potrápila, snad už je to minulostí a v úterý se na Vás těším naposledy v ZŠ Bezdrevská od 18.00, pak snad trochu důstojnější a pro účel Zumby vhodnější prostředí v domu Pionýra na Husovce, pozor od 17.30h každé úterý...
VK
26.srpna 2011
3.zumba víkend na Lipně je už minulostí, před námi lekce Zumby v tělocvičně na ZŠ Vltava Bezdrevská a také ve Viva fitness v Igy centru.Začneme se opět pravidelně vrtět, tančit a vstřebávat rytmus latinsko americké hudby...během hodiny dochází k proměně ženy a z tělocvičny vychází usměvavá, milá, všechápající bytost, která oplývá dávkou humoru a empatie.Nad rozházenými hračkami v dětském pokojíku se jen usměje a nesplněné úkoly radostně přenechá zítřku.Škádlivě mrkne na manžela či přítele a ten už ví, co to znamená...:-)
I takto se na Vás může Zumba podepsat. Také jsem občas unavená či spíše líná a kroky směřující do tělocvičny jsou vynucené a silou vůle podstoupené.Ale výsledek vždy stojí za to...
Zumba ZŠ Vltava( vstup od záchranky) každé úterý 18.00
začínáme 6.září, cena 70 Kč dospělá os, studenti 50 Kč
Zumba Viva fitness Igy centrum každé sobotní dopoledne od 10 .00 hodin
začínáme 10.září, zde je dobré si zakoupit na recepci permanentku na více vstupů
Těší se na Vás Venda Kostohryzová
3.července 2011
Slíbila jsem kamarádce Hance, že budu trochu aktivněji a zodpovědněji přistupovat ke svým www.stránkám, a jelikož je to velmi milá a čistá osůbka ,musím svůj slib splinit..Po víkendu plného Zumby jsem šťastná i když unavená a chci poděkovat všem, kteří na tom mají zásluhu. *** Evičce...po deseti letech spolupráce s Jirkou G., (se kterým jsem jezdila po pobytovkách a cvičeních aerobicu pro CK Lenku), jsem poznala Evču a změna je to více než příjemná, jen doufám, že se neprovdá někam daleko..., *** Martince.., její všudypřítomná péče, životní nadhled a úžasný pozdní sběr Veltlína mně utvrdily v tom, že lepší parťačku jsem si k sobě na pokoj vybrat nemohla:-) *** Adámkovi, který mne ve svém pyžámku každé ráno rozněžňoval, až slzička vyskočila. Díky všem nadšeným Zumbistkám, které nebyly rozladěné ani z počasí ani z kočičinců na chodbách a dokonce ani z občasné dezorientace v tanečních krocích, byť některé z nich choreografii ode mne nebo od Evičky tančily a viděly poprvé. *** Sestrám Hance a Gabče, že se tak hezky ztmelily až k sesterské lásce:-) A teď malé veřejné přiznání:-) Nemám Zumbu zařezenou na svém žebříčku hodnot na předních místech, beru ji s vekou rezervou,možná jako dočasnou záležitost, zpestřuje mi můj život, ale není pro mne tím hlavním hnacím motorem a ve svých čtyřiceti letech už to ani měnit nehodlám. A tak se snad omlouvám, za některé nedokonalosti v sestavách a pohybovém projevu....Gingoba na paměť moc nezabírá a kroková improvizace je někdy trochu poznat. A tak pro všechny z Vás, které mají občas problém se svou nedokonalostí, tu mám jeden citát, na mne platí a v mém světě má své stálé místo, trochu ho zestručním....
Jedna stará žena chodila pro vodu s dvěma džbány.S jedním novým bez vady a s druhým starým, s prasklinou.Vždy donesla jeden a půl džbánu vody.Po dvou letech ji ten starý džbán povídá, jak ho mrzí, že je tak nedokonalý.Žena mu odpověděla.Nevšiml jsi si, že na straně cesty , kde nosím tebe kvetou kytky a na té druhé ne? Já těmi květinami zdobím domov a díky tobě je radostnější.Dokonalost nedělá život radostnějším...
Těším se na Vás...Vendy
2. července 2011
Zumba na Lipně_zprávy přímo z dějiště..
Sluníčko nás svými paprsky příliš nelaská, musíme se tedy polaskat a rozveselit samy. Zumba je k tomu ideální příležitostí.Navíc se tu sešla skvělá parta lidí,neustále se usmívající Evička a skoro vždy usmívající se Venda.Pár kapek deště a teploty pod 12 stupni C nás prostě nemohou rozhodit.Alespoň většina z nás pojede i v srpnu, abychom poznaly vlídnou tvář Lipna za slunného počasí..snad..znáte to:-)
Venda K.
POZOR!!!
POSLEDNÍ ZUMBA před začátkem prázdnin- tj. 7.6.2011 na Vltavě
O dalších termínech se dozvíte na mém webu v září.
Děkuji za přízeň a přeju Vám krásné slunečné dny
Venda
Všechny ZUMBA příznivce zveme opět na Lipno,
avizovaný srpnový termín se už plní (k dnešnímu dni registruji
10 přihlášek), prosím ty z Vás, které se přihlašovaly
už na dubnovém cvičení Evičce, je nutné znovu vyplnit
přihlášku a poslat ji na můj mail, aby pak ve finále
nedošlo k nedorozumění.
Lipno II ( 1.-3. července 2011) přihlášky + platby do konce května
(č.účtu 746 748 33/300)
!!! Platbu označit: jméno + Lipno červenec
( zatím bez odezvy, pokud bude málo zájemců, termín se zruší)
Lipno III ( 26.-28. srpna 2011) přihlášky +
platby - červen červenec (č.účtu 746 748 33/300)
!!! Platbu označit: jméno + Lipno srpen
Pokud byste snad věděly o případných zájemcích , děkuji za přeposlání.
Všechny moc zdravím , za náš team
Vendy
V dráždivém rytmu salsy, čači, merengue či samby vklouzla na starý kontinent zumba, stále populárnější směs aerobicu a latinskoamerických tanců. Zumba je vhodná pro každého bez ohledu na věk a taneční úroveň. Obsahuje velmi jednoduché až taneční krokové variace, které se dají jakkoli kombinovat. Zažít nefalšovanou atmosféru latinoparty a osobně si vyzkoušet "vynález" kolumbijského fitness trenéra Alberta Peréze můžete i v Českých Budějovicích.
- Ve Sportovní hale Meťák v Rožnově každý čtvrtek v 16:30
- V tělocvičně ZŠ Vltava Bezdrevská každé úterý v 18:00
- Ve Viva fitnes – IGY každou sobotu v 10:00
Ceník 1 hodina
dospělí - 70 Kč
studenti, děti - 50 Kč
ceny platí pouze pro cvičení v Rožnově a na Vltavě